Ring på 070-661 56 31 för ett smakprov på trygg skånska. Eller, kolla in mitt CV på LinkedIn

Utbildningar

Skriven av Olov

Vill du lära dig fotografera, använda InDesign, Lightroom, Photoshop eller Wordpress? 

Jag håller kurser för 1-6 personer i mina älsklingsprogram från Adobe, och Wordpress CMS. Mina kurser brukar få beröm för gott ledarskap, en lugn och metodisk stil. Jag tycker om att förklara inte bara hur utan varför. J

Några av mina kursdeltagare

Jag har hållt kurser åt många superbegåvade människor, såsom Ida Magntorn som utger böcker på Norstedts, Cecilia Höglund, Art Director fron IKEA, och Rose-Marie Olsson, natur & miljöillustratör (en riktig naturbegåvning!)

Kontakta mig på 070-6615631 eller olov[at]pixelengine.se om du vill veta mer. 
Jag håller just nu på att utveckla webbplatser för de olika kurserna, hittils finns:

Här finns filmer, övningar, tips och information som även du som inte går kursen kan ta del av.

Visuellt körd?

På engelska är Pixelengine's tagline “Visually driven”. På svenska skulle man kunna översätta det till "Visuellt körd". Men – det är inte riktigt samma sak kanske. Marknadsföring går inte alltid att översätta, utan måste anpassas. I Sverige är Pixelengine ... [ja, jag funderar på det]. Vissa saker måste få ta sin tid. 

& Typografi

Typografi är en av mina största fascinationer. Det handlar om att få text att göra sig allra bäst hörd, eller ja, läst. Typografi är som vägskyltning. Självklar när den fungerar, fruktansvärd när den är ogenomtänkt. Typografi är också lite som städning. Det ger en känsla av ro, av att återupptäcka och kunna fokusera. Inte konstigt att man blir fascinerad.

& Erfarenhet

Jag har fotograferat professionellt sedan 2005. Jag har varit med på webben sedan de snurrande facklornas tid. Fina tider som också hjälpt oss bena ut vad vi behöver, och kanske kan skippa, här på internet.