Ring på 070-661 56 31 för ett smakprov på trygg skånska. Eller, kolla in mitt CV på LinkedIn

Saprema

Skriven av Olov
Katalogdesign för Saprema, ett av Nordens ledande yogamärken.

Saprema har 100% egendesignade kläder med GOTS-certifierad ekologisk produktion. Jag har tagit fram layout och upplägg samt utbildat i InDesign inför deras produktkatalog 2015. Katalogen är inte färdig i skrivande stund men här visas några sidor som exempel medan vi jobbar vidare på katalogen!

 • Saprema
  Saprema

  Saprema

 • Saprema
  Saprema

  Saprema

 • pixelengine_saprema_devitop
  pixelengine_saprema_devitop

  pixelengine_saprema_devitop

 • pixelengine_saprema_godesspant
  pixelengine_saprema_godesspant

  pixelengine_saprema_godesspant

 • pixelengine_saprema_innehall
  pixelengine_saprema_innehall

  pixelengine_saprema_innehall

 • pixelengine_saprema_katalog
  pixelengine_saprema_katalog

  pixelengine_saprema_katalog

Visuellt körd?

På engelska är Pixelengine's tagline “Visually driven”. På svenska skulle man kunna översätta det till "Visuellt körd". Men – det är inte riktigt samma sak kanske. Marknadsföring går inte alltid att översätta, utan måste anpassas. I Sverige är Pixelengine ... [ja, jag funderar på det]. Vissa saker måste få ta sin tid. 

& Typografi

Typografi är en av mina största fascinationer. Det handlar om att få text att göra sig allra bäst hörd, eller ja, läst. Typografi är som vägskyltning. Självklar när den fungerar, fruktansvärd när den är ogenomtänkt. Typografi är också lite som städning. Det ger en känsla av ro, av att återupptäcka och kunna fokusera. Inte konstigt att man blir fascinerad.

& Erfarenhet

Jag har fotograferat professionellt sedan 2005. Jag har varit med på webben sedan de snurrande facklornas tid. Fina tider som också hjälpt oss bena ut vad vi behöver, och kanske kan skippa, här på internet.