Ring på 070-661 56 31 för ett smakprov på trygg skånska. Eller, kolla in mitt CV på LinkedIn

Naturskyddsföreningen

Skriven av Olov
Formgivning och kommunikation åt Naturskyddsföreningen

Sedan 2013 har jag layoutat och producerat Naturskyddsföreningen Malmös program. Programmet når årligen cirka 4000 medlemmar och kommer med tidningen Sveriges Natur.

 

 • NFM_Höstprogram_2014_v10_final
  NFM_Höstprogram_2014_v10_final

  NFM_Höstprogram_2014_v10_final

 • naturskyddsforeningen_matkasse
  naturskyddsforeningen_matkasse

  naturskyddsforeningen_matkasse

 • nf
  nf

  nf

 • nf
  nf

  nf

 • nfm
  nfm

  nfm

 • nfm_host2013
  nfm_host2013

  nfm_host2013

Visuellt körd?

På engelska är Pixelengine's tagline “Visually driven”. På svenska skulle man kunna översätta det till "Visuellt körd". Men – det är inte riktigt samma sak kanske. Marknadsföring går inte alltid att översätta, utan måste anpassas. I Sverige är Pixelengine ... [ja, jag funderar på det]. Vissa saker måste få ta sin tid. 

& Typografi

Typografi är en av mina största fascinationer. Det handlar om att få text att göra sig allra bäst hörd, eller ja, läst. Typografi är som vägskyltning. Självklar när den fungerar, fruktansvärd när den är ogenomtänkt. Typografi är också lite som städning. Det ger en känsla av ro, av att återupptäcka och kunna fokusera. Inte konstigt att man blir fascinerad.

& Erfarenhet

Jag har fotograferat professionellt sedan 2005. Jag har varit med på webben sedan de snurrande facklornas tid. Fina tider som också hjälpt oss bena ut vad vi behöver, och kanske kan skippa, här på internet.